Sebastian Vettel - den nye rekordmager

 

 

 

Ingen havde troet, der ville komme nogen hurtigere i Formel 1 end Ayrton Senna ...

Ingen havde troet, Michael Schumachers syv verdensmesterskaber nogensinde skulle blive slået ...

  

Nu synes Sebastian Vettel ikke desto mindre at kunne blive den største af alle. Med fire VM-titler for Red Bull-teamet og et væld af rekorder har den unge tysker allerede slået sit navn fast, og med sit ligefremme væsen samt en veludviklet humor, der er mere britisk end tysk, vokser hans fanskare eksplosivt verden over.

  

Vettel er både som menneske og kører selve personificeringen af energidrik-producenten Red Bull, der rammer de unge med et fandenivoldsk image og budskabet om, at intet er umuligt. Historien om Vettel er derfor også historien om Red Bull, der med intelligent markedsføring og utraditionelle tankegange har gjort det umulige, nemlig at blive verdens bedste i motorsportens kongeklasse foran økonomiske og teknologiske mastodonter som Ferrari, Mercedes og McLaren.

 

Bogen er skrevet af Nils Finderup, der selv har mødt og talt med Vettel samt interviewet tyskerens danske mekaniker Ole Schack plus Tom Kristensen, der har udviklet et nært venskab med sin unge kollega.

 

Billedsiden er imponerende med fotos lige fra de tidlige gokartdage, hvor Sebastian faktisk vandt sin første internationale titel på gokartbanen i Thy.

 

Derfor, spænd sikkerhedsselen, sæt dig godt til rette i husets hurtigste lænestol og nyd fortællingen om Vettel og Red Bull - et utroligt par, der er godt på vej til at revolutionere Formel 1.

 

Bogen er udgivet efter Vettels anden VM-titel i 2011, men vil løbende blive opdateret og udkomme som E-bog i samarbejde med forlaget Lindhardt & Ringhof.

 

 

Pressen skrev:

"Jeg synes, jeg ved meget om Formel 1, men denne fremragende bog om verdens i øjeblikket bedste racerkører giver selv kendere en mængde overraskende input. Bogen er et must og får på en skala fra 1 til 6 en ren six-pack Red Bull. Og det er ikke light!"

****** Ulrik Them Poulsen, Motorsporten  

 

"Hvis du vil vide mere om Sebastian Vettel, om Formel 1 bag kulisserne eller om motorsport i det hele taget, skal du læse Nils Finderups seneste værk. Bogen kommer helt ned til detaljen i hver en overhaling – og i fortællingernes slipvind får du et mylder af fremragende billeder."

***** Flemming Haslund, Jyllands-Posten  

 

"Forfatteren formår underholdende at fortælle en medrivende og spændende historie om det største navn i Formel 1 siden Michael Schumacher. Anbefales!"

***** Michael Ewert, Bil Magasinet  

 

"En altfavnende og fantastisk velskrevet bog om et utroligt talent, der med sin ildhu og ihærdighed må inspirere alle omkring sig."

****** Thomas Wulff, motorsports-skribent   

  

    

 

 

"

 

  

 

 

 

Info

 

Sebastian Vettel - Knægten, der blev konge

Udgivet: 2012 

Sider: 188

Størrelse: 20,5 x 27,7 x 1,8 cm

 

Vægt: 0,95 kg

Vejl. pris: 178 kr.

ISBN.: 9788798982654

 

Skribent:

Nils Finderup

 

Fotos:

Red Bull, Renault, BMW, Euro F3 Series, Nils Finderup, Jan Kaiser, Niels Kiilerich m.fl. 

 

 

 

 

 

 

 

FORLAGET FINSEN